Sie sind hier: Startseite » René ter Doest (NL)

René ter Doest

Nederlands > Duits > Nederlands

technisch - juridisch - financieel/economisch

Vertaalbureau Ter Doest
Broekgouwstraat 26
NL-1135 EA Edam

T: +31(0)228-325110
E: post@terdoest.nl
H: www.terdoest.nlOpgericht in 1985, ontwikkelde het bureau zich al spoedig tot een van de vooraanstaande adressen voor de talen Nederlands en Duits. Vanzelfsprekend kunnen in nauwe samenwerking met vakcollega's ook andere Europese talen worden verzorgd. De uitstekende en intensieve grensoverschrijdende contacten staan daarbij borg voor vertalingen van hoog niveau!

Of het nu voor klanten uit de handel en industrie, advocatuur en notariaat, Europese instanties of de landbouw is, dankzij onze lange ervaring, de omvangrijke documentatie, toegang tot elektronische databanken en de intensieve samenwerking met collegabureaus in binnen- en buitenland leveren wij taal- en vakkundig verantwoorde vertalingen op vele vakgebieden. De toepassing van de modernste technische hulpmiddelen, waaronder de nieuwste vertaalondersteunende software, waarborgt een optimale uniformiteit en efficiëntie, waarbij niet zelden aanzienlijke besparingen op de vertaalkosten mogelijk zijn.

De synergetische samenwerking binnen de netwerkstructuur Ned:Net maakt het mogelijk om door de bundeling van de beschikbare vakspecifieke competenties maatwerk te leveren. Informeer vrijblijvend naar wat wij voor u kunnen betekenen. Uw vertaalwerk is bij ons in vertrouwde handen.