Brigitte Frieben-Safar

Nederlands-Duits & meer

Übersetzungsbüro Brigitte Frieben-Safar
Deutschherrenstr. 87a
D - 53177 Bonn

T: +49 (0) 228 20 77 650
F: +49 (0) 228 20 77 651
M: +49 (0)151 41977650
E: office@frieben-safar.de
H: www.frieben-safar.de

Na acht jaar in binnen- en buitenland in de handel, de industrie en tot slot bij een grote Nederlandse bank werkzaam te zijn geweest, startte ik in 1988 Übersetzungsbüro Brigitte Safar met als belangrijkste taal Nederlands (tweede moedertaal) en daarnaast Engels, Frans en Spaans - altijd in combinatie met Duits.

Mijn opdrachtgevers zijn niet alleen afkomstig uit handel en industrie, het zijn bijvoorbeeld ook banken, nationale en internationale instanties, advocaten en notarissen, adviesbureaus, particulieren, enz. De aangeboden werkzaamheden beperken zich niet tot vertalingen en algemene dienstverlening, maar omvatten ook beëdigde vertalingen van overeenkomsten, akten en andere documenten voor officiële doeleinden.

De kwaliteit van de vertalingen wordt gewaarborgd door strikte handhaving van het moedertaalprincipe en door de procedure- en kwaliteitscontrole volgens DIN ESO 17100-2016-05 (DIN Reg. Nr. 7U118).
Niet-genoemde taalcombinaties en vakgebieden worden binnen de netwerkstructuur van Ned:Net en in samenwerking met partnerbureaus in binnen- en buitenland door deskundige native speakers met dezelfde kwaliteitsopvatting verzorgd, zodat u daarvoor niet op zoek hoeft te gaan naar andere vertaalbureaus.

Wilt u meer over ons weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dan kunt u zich overtuigen van onze vakspecifieke competentie, onze service en de zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding.