Sie sind hier: Startseite » Matthias Klawonn (DE)

Matthias Klawonn

De specialisten voor Nederlands -> Duits

Übersetzungsbüro Matthias Klawonn
Dürener Straße 387a
D-50938 Köln

T: +49 (0)221-43000808
M: +49/(0)170 - 2904316
E: buero.mklawonn@t-online.de
H: www.uebersetzungsbuero-klawonn.com

Opgericht in 1990, specialiseerden wij ons als een van de eersten met groeiend succes in de vertaling van taalcombinaties waarin Nederlands de bron- of de doeltaal was. Naast vakkennis geldt voor ons bureau het consequent hanteren van het moedertaalprincipe als kwaliteitsgarantie. Een extra zekerheid voor u is dat wij alle vertaalopdrachten uitvoeren volgens DIN EN 15038:2006-08 - reg. nr. 7U027.

Ons werkterrein is zeer breed; wij vertalen niet alleen personeelsadvertenties, ondernemingsplannen, handleidingen, verslagen, zakelijke correspondentie en kwaliteitshandboeken, maar ook dagvaardingen, notariële aktes, overeenkomsten, enz.

Daardoor is ook onze klantenkring gevarieerd: wij werken zowel voor handel en industrie, voor ministeries, instituten van de EU, particuliere organisaties, overheidsen semi-overheidsinstellingen, als voor notarissen, juristen en particulieren.

De synergetische samenwerking binnen de Nederlands-Duitse netwerkstructuur van ned:net maakt het mogelijk, de in ons team aanwezige vakkennis te bundelen en daardoor in Nederland én in Duitsland werk op maat te leveren - dus inclusief lokalisatie en eventueel wenselijke redactionele aanpassingen.

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een persoonlijk gesprek zullen wij graag samen met u bespreken hoe wij uw wensen het beste kunnen "vertalen".

Wij zijn o.a. lid van de ATA (Association of Translation Agencies), NGV en DTT.